Яскраві новинки від Artbooks
25.05.2018
 

 

Історія дослідження космосу

  Ще в прадавні часи люди спостерігали за зірками. Пізніше їхні нащадки зрозуміли, що за рухом небесних світил можна визначати, коли змінюється пора року. Розвиток науки приніс нові знання. Якою ж несподіванкою стало відкриття, що Земля — не центр Всесвіту, а лише крихітна його частинка! Це відкриття ставить перед людьми безліч нових запитань! Сьогодні люди літають у космос і досліджують далекі галактики за допомогою космічних апаратів… А ким хочеш стати ти, коли виростеш — астрономом чи космонавтом?

 

Юбер де Живанші. Для Одрі, з любов’ю

 

  Юбер живе в замку і мріє стати модельєром. Одрі хоче бути балериною, але її акторські здібності беруть верх. Вони зустрінуться в Парижі, де актриса буде підшукувати собі плаття для нового фільму. І їм обом буде здаватися, що колекції Юбера створені саме для Одрі ... Історія творчого дуету, який підкорив світ моди і серця мільйонів шанувальників.

 

15 обкладинок до "1984" Джорджа Орвелла 

 

 

Гортай дуже обережно!

 

   Що робити, якщо у спокійній казці на ніч раптово нізвідкіля з'являється... лютий крокодил ?! Невже поставити книгу назад на полицю? Чи варто проявити хоробрість і продовжувати гортати сторінки? Адже все таки цікаво, що буде далі! Інтерактивна і смішна книга не залишить нікого байдужим : ні дітей, ні батьків.

 

 

Я бачу! А ти? Невгамовний зоопарк

 

  Ця книга - для чуйних, як лисиця, і пильних, як орли і для шукачів. Уважно читай вірші й розгадуй секрети на кожній сторінці. В середині якого звіра сховалися троє індіанців? Хто перший побачить льодяник?
   Перед тобою веселі і яскраві картинки-хованки з тваринами.
   Сторінка за сторінкою ти будеш шукати і знайдеш.
   Думай творчо! Придумуй власні вірші, знаходь ще більше предметів. Успіхів!

 

3 новинки, які допоможуть вашим малюкам стати сміливішими

 

 

 

Мій перший віммельбух. Авто 

 

  Заводь мотор, ось-ось почнеться! У славному місті Бруммбурге кипить життя. Спритно ганяють легкові автомобілі, вантажівки, мотоцикли і інший транспорт. Продавці торгують на старій ринковій площі, а бригада пожежників гасить пожежу в будинку. Ой, а чому на трасі пробка? Тому що все поспішають в порт - на великі гонки! Вирушай слідом за городянами: уздовж вулиць, будівельних майданчиків і полів, через всю околицю - аж до гран-прі на морському узбережжі.

 

 

 

Читайте також:  3 добрих дитячих новинки від ВСЛ

 

Приєднуйтесь :)

Інстаграм Фейсбук  / Телеграм  Твіттер 

YouTube


Каталог