3 новинки, які допоможуть вашим малюкам стати сміливішими
14.04.2018

 

Габріель Альборозо, Метью Морган "Як добре, що є Боб"

 

   Макс непокоївся. Страшенно. Він боявся, що його покусають павуки викрадуть прибульці а деколи переймався тим, що не надто подобається іншим. Як добре, що є песик Боб. Він показує Максові: найкращий спосіб подолати страхи — поділитися ними з другом. Розказана тонко та з гумором, ця історія зворушує та чіпляє, а ще прекрасно ілюструє важливість обговорення страхів.

 

Потап написав дитячу книгу про Пана Їжака

Наталія Чуб "Про маленьку пташку"

 

  "Про маленьку пташку" - продовження серії книг казкотерапії від психолога Наталії Чуб. Це казка - про маленьку пташку Міллі, яка дуже хотіла мати друзів, але соромилася познайомитися з іншими пташками. Справитися зі страхами їй допоміг чарівний капелюшок - подарунок бабусі. Але так здається лише на перший погляд. Прочитайте книгу своїй дитині і разом обміркуйте. Так ви допоможете їй стати сміливіше і знайти справжніх друзів.

 

 

 10 порад, як мотивувати дитину читати

 

"Пригоди з лабіринтами. Ось куди ми дістанемось! Справжня відважна білка завжди знайде шлях"

 

   Ця книга - продовження серії про Їжака Ігната і У-ру-ру. 
   О, ні! Гніздо маленької білочки віднесло вітром геть. Разом зі своїми друзями - диким кабаном Боббі і козулею Мадлєн - вона вирушає на пошуки своєї домівки. На Ріну чекає багато випробувань. Білочці доведеться спочатку високо лізти, потім швидко бігти, потім вчитися плавати... Але хіба є щось неможливе для справжньої відважної білки?
   Весела книга з ілюстраціями й історією з п'ятьма великими намальованими лабіринтами.

 

 

 

Читайте також 5 надзвичайних новинок для ваших дітлахів

 

Слідкуйте також за нами:

Інстаграм Фейсбук  / Телеграм  Твіттер 

YouTube

 


Каталог