5 надзвичайних новинок для ваших дітлахів
10.03.2018

 

Енді Лі "Не смій читати цю книжку"

 

   Що за неподобство?! Неслухняне дітисько розгорнуло книжку й узялося її читати! Ви лише гляньте: ніяк не припинить гортати сторінки, хоч як його вмовляє, і благає, і залякує емоційний монстрик. Чому ж він так затято переконує читача перестати читати? Про це дізнаються тільки найвитриваліші малюки, які не поступляться ані перед проханнями, ані перед погрозами та догортають до останньої сторінки.
    Незвичайна книжка австралійського коміка Енді Лі з дотепними ілюстраціями Гіта Мак-Кензі вже стала бестселером у багатьох країнах світу, а тепер здивує, настрахає та розсмішить і українських читачів. Звісно, лише тих, котрі посміють її прочитати.

 

 

Юлія Кузнецова "Перша подорож мишки"

 

    Жила собі Мишка. І була вона… коровою! Так-так, найдивовижнішою коровою у світі! Та не простою коровою, а коровою-мрійницею. Мріяла Мишка про мандри, але подруги-корівки зовсім її не розуміли. А от дівчинка Кіра — розуміла чудово. І приготувала для Мишки грандіозний сюрприз — подорож повітряною кулею. А щоб корівці-мрійниці не було самотньо мандрувати, з нею вирушив голуб Док. Чи легкий політ чекає на цих двох відчайдухів? Чи побачать вони нові землі? Чи зустрінуть нових друзів? Певно, що в усякій подорожі слід бути готовими до пригод і випробувань. А якщо це повітряні мандри корови та голуба — поготів!

   «Перша подорож мишки» — повчальна й дотепна історія для маленьких читачів про найважливіше: мрії та дружбу, взаємну допомогу та підтримку, подорожі в далекі краї та радісне повернення додому.

 

 

Ірина Карліна "Найкоштовніша коштовність"

 

    Сумно жилося Лисеняті: ніхто не хотів з ним дружити. Адже всі в лісі боялися лисячу родину. Турботлива матуся втішала Лисеня, але малюку все одно було прикро та самотньо. І він вирішив будь-що знайти друзів і показати лісовим мешканцям свою добру вдачу. Відважне і щире Лисенятко готове долати недовіру та страх, воно не дає збити себе на манівці та прагне знайти найкоштовнішу коштовність — справжню дружбу. Хіба ж Лисеня на неї не заслуговує?

   «Найкоштовніша коштовність» — тепла казка для найменших книголюбів про дружбу, доброту, любов і вміння наполегливо досягати своєї мети.

 

 

   

 

 Кароліна Сельме " Світ у 15 лібіринтах"

 

   Велика книга-віммельбух на картоні із лабіринтами. Кожен лабіринт – нова частина світу. Цікаві підказки до лабіринтів познайомлять читача із країнами світу.
    Від Гімалаїв до джунглів Амазонки! Амазонка, Японія, Кападокія, Мадагаскар, Мексиканська пустеля, Затока Халонг, Африканська савана, Великий Бар'єрний риф, Мачу-Пікчу, Китай, Ісландія, Брайс Каньйон, Гімалаї, Великі Американські озера, Норвегія. Чи готові ви здійснити подорож навколо світу у 15 лабіринтах?

 

 

 Фрау Іза, Марія Ісабель Санчес Веґара "Марія Кюрі. Маленьким про великих"

 

    Цікаві історії з чудовими ілюстраціями! Маленькі читачі відкриють для себе, ким були та чого досягли найвидатніші жінки сучасної історії. Дизайнерки, художниці, шукачки пригод, науковиці... Унікальні та дивовижні жінки, в яких слід учитися та з яких варто брати приклад. Жінки, що, як і Марія Кюрі, перетворили маленьку мрію на велику історію...

 

 

Також Ви можете почитати про нещодавно  Створену дитячу літературну карту Європи

 

Слідкуйте також за нами:

Інстаграм / Фейсбук  / Телеграм  Твіттер 


Каталог