3 дитячих новинки від ВСЛ
20.05.2018

 

  «Золоте серце» — повість про першу дитячу закоханість, про любов до музики і про те, як важливо навчитися грати серцем. А ще про те, як вміти любити когось по-справжньому, коли тобі лише дванадцять років. Людвіґ намагається з’ясувати, як же можна показати комусь свої почуття і як довести, що вони правдиві.Виявляється, любити когось — це не просто знати, які в цієї людини очі, волосся, руки. Це знати, яка в неї душа.

 

3 новинки, які допоможуть вашим малюкам стати сміливішими

  Анна, якій скоро виповниться десять, страшенно любить чита­ти. Якось вона дізнається, що стається з тими книжками, яких ніхто не позичає в бібліотеці. Їх просто знищують! А це значить, що всі її улюблені друзі, яких вона знайшла у книжках, теж можуть зникнути. Чи зуміє дівчинка знайти спосіб, як цьому зарадити? І чи зможе розкрити таємницю історії про зачарований ліс та її загадкового автора? Любов до книжок та до нових світів, які вони відкривають, мають їй у цьому допомогти. Шукайте книгу "Дівчинка, яка купувала книжки" Клауса Гаґерупа та Лізи Айсато.

  У лісі живуть туконі.  Одні тримаються поряд зі своїми деревами, інші дбають про звірів або птахів. Хтось стежить за зміною пір року. Всі туконі дуже заклопотані, але це для них не робота.

Туконі Мандрівник відомий своїм рюкзаком-жолудем, його легко впізнати. Одного дня він зібрався навідати свого найкращого друга... Хто його найкращий друг і що означає бути мешканцем лісу? Саме про це – у новій книжкі-картинці "Туконі - мешканець лісу" Оксани Були.

Також радимо прочитати : 3 книги, які змушують інакше подивитися на походження людства

 

Приєднуйтесь :)

Інстаграм Фейсбук  / Телеграм  Твіттер 

YouTube


Каталог