Пол Маккартні став дитячим письменником
03.10.2018

      У своєму мікроблозі в Twitter музикант і один із засновників The Beatles Пол Маккартні розповів про те, що скоро у нього вийде дитяча книга з картинками. Причини написати саме дитячу книгу прості: у Маккартні вісім онуків.

      Він також записав невелике відео, в якому розповідає про те, як придумав сюжет книги і незвичайну назву. Виявляється, одного разу один з онуків звернувся до дідуся, назвавши його grandude, і це прізвисько прижилося в родині Маккартні. Grandude утворено від англійських granfather, що означає «дідусь», і dude, що означає «чувак».

 

      За словами музиканта, чарівний дідусь з книги Grandude - це втілення всіх дідусів на світлі. «Я написав цю книгу для бабусь і дідусів усього світу - і для їхніх онуків, - каже Маккартні. - Щоб усім їм було що почитати перед сном».

      Сюжет книги крутиться навколо добродушного дідуся з чарівними здібностями. Любитель пригод, він разом зі своїми чотирма онуками постійно потрапляє в веселі пригоди. Ілюстрації для книги намалювала канадська художниця Кетрін Дерст.

      Книга вже доступна для попереднього замовлення, всі бажаючі можуть стати в віртуальну чергу на сайті видавництва Penguin Books. Правда, чекати ще довго - в продаж вона надійде тільки через рік.

 

     Нещодавно ми також питали про те, що новий роман анонсував Ієн Мак'юен, а Джоан Роулінг уже видала чергову книгу про приватного детектива Корморана Страйка.

 

Читайте нас на FacebookInstagramTwitter та у Telegram

Дивіться на YouTube.


Каталог