Operafest Tulchyn-2018 : уже скоро
07.06.2018

 

 

  Уже 8 червня розпочнеться одне з найяскравіших дійств Вінницької області та України Operafest Tulchyn-2018. Вперше цей фестиваль було проведено у червні минулого року в Тульчині. За дні він зібрав близько 20000 відвідувачів. Цьогорічний фестиваль обіцяє бути ще більш захоплюючим та феєричним.

  На відвідувачів заходу чекають найвідоміші арії з всесвітньовідомих і легендарних опер: «Севільський цирульник», «Лючія ді Ламмермур», «Макбет», «Чарівна флейта», «Ксеркс», «Набукко», «Лакме», «Снігуронька», «Запорожець за Дунаєм», «Джанні Скіккі», «Казки Гофмана», «Турандот», «Кармен», «Травіата», найкращі арії та увертюри найвідоміших опер Вагнера.

  Ви зможете насолодитися світовими шедеврами: рок-оперою українською мовою Ендрю Ллойда Веббера  «ІСУС ХРИСТОС – СУПЕРЗІРКА» , концертною версією всесвітньовідомого мюзиклу Джона Кандера «ЧИКАГО», оперою "ДОН ЖУАН" В.А. Моцарта, "ПАЯЦИ" Руджеро Леонкавалло.

 

5 книг, написаних журналістами

Фото: Operafest Tulchyn

    Також цьогорічний фестиваль буде дещо відрізнятися від попереднього: у рамках проекту буде діяти спеціальна чартерна програма, яка має на меті зробити більш комфортним перебування відвідувачів. 

       А ще: дитяча опера, вогняне шоу та балет світового рівня - цим усім здивує вас Operafest Tulchyn-2018.

 

 

Фото: ВЛАСНО.info

Читайте також: Книжковий Арсенал-2018

 

Приєднуйтесь :)

Інстаграм Фейсбук  / Телеграм  Твіттер 

YouTube


Каталог