ТОП-6 найочікуваніших книг 2018 року, які варто прочитати
08.02.2018

 

Ці книги точно стануть бестселерами нового року !

 

 

Стівен і Оуен Кінг "Сплячі красуні"

   Легендарний Стівен Кінг для створення нової книги вирішив обзавестися співавтором, яким став його рідний син Оуен. Дія книги "Сплячі красуні" розгортається в жіночій в'язниці, де відбувається щось дуже нереальне та містичне. Царство Морфея не відпускатиме так просто та може показати свої жахливі наслідки, якщо пробудити «сплячих красунь». На книгу можна чекати вже в цьому році.

 

 

Джордж Мартін  "Вітри зими"

   Шосту і останню книгу з циклу "Пісня льоду і полум'я" чекають мільйони фанатів по усьому світу. Джордж Мартін обіцяє випустити "Вітри зими" вже до кінця 2018-го. А там вже і прем’єра 8 сезону культового серіалу.

 

Джоан Роулінг – "Смертельна білизна"

  Джоан Роулінг ще у 2012 взяла собі творчий псевдонім Роберт Гелбрейт і під ним вже встигла випустити три книги про приватного детектива Корморана Страйка. Її герой розплутує найважчі та дуже несподівані справи з легкістю та шармом. У 2018-му вийде її четверта книга про детектива з Лондону, який має назву "Смертельна білизна".

 

Харукі Муракамі "Вбивство командора"

  Японський письменник вирішив здивувати своїх читачів та написав роман про молодого художника, який живе у відомого творця. Містичний будинок та його картини принесуть несподівані події, від яких ти не зможеш відірватися. Вже у березні книга буде доступною для прочитання.

 

 

Бернар Вербер "З потойбічного світу"

   Популярний француз Вербер вже влітку презентує свій неординарний роман. Історія розказуватиме про письменника, який розслідуватиме власну смерть. Зацікавилися?:)

 

 

Януш Леон Вишневський "Самотність в мережі-2"

  Памятаєш першу книгу польского письменника? Декілька років прихильники цього роману сподівалися на продовження і ось, нарешті, це сталося. Януш Леон Вишневський нещодавно зізнався, що працює над продовженням свого найвідомішого роману. Його вихід планується на осінь.

 


 

 Читайте також  5 книг, які допоможуть повірити у власні сили

 

 


Каталог