Ще більше бестселерів у 2019 році
25.12.2018

 

    В наступному році Наш Формат планує видати сотню нових книжок, а також ще більше скоротити розрив між світовими релізами бестселерів та українськими перекладами цих книг.Ми розповімо про головні книги цього видавництва, які чекають на нас у новому році.

    Перша книга, на яку ми чекаємо особливо, - «Щоденник продавця книжок» Шон Байтелла. Сьогодні Уігтаун, розташований у віддаленому куточку Шотландії, - місце, куди прямують книголюби з усього світу. Це відбувається завдяки тому, що в 1998 році Уігтаун був проголошений книжковим містом Шотландії національного значення, а в 1999-му почав роботу Уігтаунський книжковий фестиваль. У дотепному щоденнику Шона Байтелла, власника найбільшого в Шотландії букіністичного магазину і активного учасника фестивалю, описані будні і радості книготоргівлі. Іронічне і зухвале оповідання захопленого продавця припаде до душі шанувальникам заперечуючого всі авторитети і моральні цінності серіалу «Книжковий магазин Блека» з Діланом Мораном в головній ролі, одного з найкращих комедійних серіалів, коли-небудь показаних на телебаченні, а також всім любителям книжок і завсідникам книжкових магазинів.


 

  Це неофіційна біографія Стіва Джобса. Це історія його найстаршої дочки, Лізи, яка народилася у його колишньої подруги на фермі в 1978 році. Джобс не мав того, що Дженніфер Еністон назвала б своїм «чіпом чутливості». Він відмовлявся визнати Лізу роками, а її мама роками вимагала тестів на батьківство, а також про відчуття невидимості, яку ти відчуваєш, коли тебе не визнає рідний батько - про це  і розповідає Ліза Бреннан-Джобс у книзі «Невидимка. Відверта розповідь доньки Стіва Джобса».

 

 

  ТОП-20 дитячих книг 2018 року від Книгарні "ТУТ"   

 

    Людство має явну перевагу над іншими наземними видами: ми розмовляємо один з одним. Але як ми набули найбільш розвиненої форму спілкування на Землі? Даніел Л. Еверет надає у книзі "Походження мови. Як ми навчилися говорити" всебічне вивчення еволюційної історії мови, починаючи від найдавніших спроб гомінідів до більш ніж семи тисяч мов, які існують сьогодні.

 

 

 

 

   Бестселер №1 Нью-Йорк Таймс. "Потужна історія хвилюючого розуму і життя ... дослідження в творчості: як її визначити, як її досягти" - пише автор бестселерів про Стіва Джобса, Ейнштейна і Бенджаміна Франкліна, Вальтер Ісааксон.Він був найбільш творчим генієм історії. Яких секретів він може навчити нас? У цій захоплюючій біографії автор показує, як геніальність Леонардо ґрунтувалася на навичках, які ми можемо вдосконалити в собі, такі як пристрасна цікавість, ретельне спостереження і настільки грайлива уява, яка  може фліртувати з фантазією.

   Бестселер  від одного з найбільш обдарованих і проникливих бізнес-лідерів нашої ери, ресторатора Денні Мейєра ( Union Square Cafe, Gramercy Tavern і Shake Shack). Сімдесят п'ять відсотків усіх нових ресторанних підприємств зазнають невдачі, а з тих, хто залишається, лише деякі стають іконами. Денні Мейер розпочав Union Square Cafe, коли йому було 27 років, з гарною ідеєю і надійними інвесторами. Зараз він є співвласником імперії ресторану. Як він це зробив?  У цій знаковій книзі Денні ділиться уроками, які він вивчив, розвиваючи динамічну філософію, яку він називає Просвітленою гостинністю. Принципами цієї філософії є сильні внутрішні відносини, а також задоволення клієнтів, застосовні до тих, хто працює в будь-якому бізнесі. Незалежно від того, чи є ви менеджером, виконавцем або офіціантом, історія та філософія Денні допоможе вам стати більш ефективними та продуктивними, а також поглибити своє розуміння та оцінку добре виконаної роботи.

 

 

Читайте також: Дж. Р. Р. Толкін одним із перших ілюстрував власні книги

 

Також ми чекаємо на: 

  • «Життя 3.0. Доба штучного інтелекту» Макс Тігмерк;
  • «Фактологія. Як ярлики, стереотипи та узагальнення викривлюють наші уявлення про світ» Ганс Рослінг, Оля Рослінг, Анна Рослінг;
  • «Хто ми такі? Походження людини крізь призму ДНК» Девід Рейх;
  • «12 правил життя. Як перемогти хаос» Джордан Пітерсон;
  • «Шкура у грі» Насім Ніколас Талеб.

 

Книгарня "ТУТ" бажає вам чудового книжкового 2019 року!

 

Приєднуйтесь :)

Інстаграм Фейсбук  / Телеграм  Твіттер 

YouTube


Каталог