«Каравал» : Магічна історія, що стає реальністю
05.05.2018

 

 

 

  Книга Стефані Ґарбер - чудовий приклад того, наскільки важливо часом відволіктися від реальності і поринути у вир  нестримних пригод, подій, які затягують тебе з головою у свою круговерть. Так, що ти не можеш спинитися і ладен ризикнути усім заради того, щоб змінити усе. Це гра, яка при прочитанні на ваших очах стає реальністю.

 

   Каравал — це магічне дійство, гра, в якій беруть участь не лишень актори, а й спеціально запрошені гості. Скарлет з дитинства мріяла потрапити на цю гру, аж раптом за тиждень до власного весілля отримує запрошення від самого магістра Каравалу Легенди. Шлюб — єдиний спосіб полишити ненависний острів, на якому править її жорстокий батько. Гра — мрія всього її життя. Що обере Скарлет: ризикнути й повірити у неможливе чи підкоритись долі?

  Книга дуже глибока, багатогранна. На прикладі головної героїні письменниця показує, наскільки важливо кожному думати не про власну вигоду, а навпаки, віддавати частинку себе, жертвувати своєю долею заради щастя рідних. Такий персонаж як Скарлет заслуговує на повагу в реальному світі. Чи існують насправді такі люди — інше питання.

    Світ, створений письменницею неймовірно чарівний. У книзі немає заклинань, запозичених від Гаррі Поттера, та чарівних паличок. Взагалі незрозуміло, яким чином у головної героїні змінюється колір сукні під настрій, чому стіни реагують на емоції, та як за допомогою одного лише бажання зробити неможливе. Ґарбер залишила деякі питання відкритими, і це добре, бо дива не потребують пояснень.

   "Каравал" - це і чуттєва, романтична історія, і жорстока боротьба за виживання. Це карколомна пригода, наповнена містичними завданнями, потаємними ходами і загадками. Це саме та книга, яка здатана сподобатися кожному читачу, незалежно від уподобань та улюблених жанрів, адже це справжня магічна історія.

Чому наше майбутнє залежить від читання?

На фото : Стефані Ґарбер

   Стефані Ґарбер — американська письменниця родом із Північної Кароліни. 

  Шлях Стефані до видання її першої книжки розпочався з роботи офіціанткою у Північній Каліфорнії та продавцем у «Bath&Body Works». Також Ґарбер працювала волонтером для дітей з вадами слуху в Мексиці та вожатою літнього тематичного табору. Коли Стефані не пише вона викладає у приватному коледжі в Північній Каліфорнії.

   2017 року побачив світ її роман «Каравал», хоч письменниця не була дебютанткою на літературному поприщі, однак саме «Каравал» став для американки першим успішним романом і дався він авторці великими зусиллями.

 Опісля авторка повідомила, що працює над новим романом. А вже в травні 2018 має з'явитись в продажу продовження «Каравалу» під назвою «Legendary».

 

Читайте також 5 книг, що змусять вас подивитися на світ інакше

 

Приєднуйтесь :)

Інстаграм Фейсбук  / Телеграм  Твіттер 

YouTube


Каталог