"Фантастичні звірі та де їх шукати": нові кадри з майбутнього фільму!
04.01.2018

      Продовжуємо радувати новою інформацією про «Фантастичних звірів». За рік до дати виходу творці оголосили, що другий фільм пенталогії отримав назву «Злочини Ґріндельвальда». А наразі у мережі з’явились нові кадри з майбутньої кінострічки, зйомки котрої нещодавно завершились.

      Перше фото демонструє нам Альбуса Дамблдора, роль котрого дісталась актору Джуду Лоу.

      Раніше повідомлялось, що в старих локаціях фільмів про Гаррі Поттера, було помічено досить багато зйомок для нового фільму. Тому шанувальники очікують на появу Хоґвортсу, де імовірно могли б зустрітися молодий Дамблдор та Ньют Скамандер.

      На наступному фото бачимо Джонні Деппа у ролі Ґріндельвальда. Імовірне місце його перебування – Франція. За даними USA Today, персонаж, який стоїть за ним, – це Розьє – послідовниця темного чарівника. Прізвище не вперше фігурує у творах Джоан Роулінг. Так, у книгах про Гаррі Поттера Еван Розьє був прибічником Волдеморта. Відповідно, існує імовірність родинних зв’язків між цими двома персонажами.

      На наступному кадрі бачимо, що Ньют Скамандер отримує листівку із Парижа. Схоже, саме після неї на головного героя чекатиме подорож до Франції.

      І нарешті Ньют Скамандер та уже знайома нам за першим фільмом Тіна Гольдштейн.


Каталог