А ви вже знаєте, що подарувати на День матері?
08.05.2018

 

 Зазвичай у цей день дарують квіти чи кухонне начиння, а ми пропонуємо урізноманітнити це і подарувати книгу, адже книга - це найкращий подарунок. Це можуть бути рецепти, професійні книги, чи просто надихаючі та світлі історії. Хай ваша мама відчує через цю книгу вашу любов :)

 

 

  "Маленька паризька книгарня" - це твір про любов, тиху і невловиму, яка очищає серця, і робить нас вільними. Вона надає невичерпну силу прощення, і бажання відкрити серце. Іноді любов може бути солодкою і пекучою, вона не дає нам забути того, хто колись нам подарував неймовірне щастя. Але завжди - вона сильна і лише їй під силу залишити такий сильний слід у серці людини. Це багатогранна історія про біль втрати і віднайдення себе. Ти сумуєш з героєм, іноді разом з ним смієшся. Це не лише мандрівка сонячним, соковитим Провансом, а і подорож всередині себе, де стикаються різні сили, з яких звичайно перемагає любов. Ця легка літня історія припаде до смаку кожному, хто прочитає її.

 

 

 

  Книга для запису кулінарних рецептів - чудовий подарунок для кожної господині. Всі улюблені рецепти вашої родини, та ті, якими ви зацікавились під час гостин у друзів тепер можна зібрати разом під однією обкладинкою, щоб потім не згадувати і не марнувати час на пошуки в інтернеті. Окрім улюблених рецептів у книжці ви знайдете цікаві поради щодо сервіровки столу, застосування спецій та олій, відомості про масу харчових продуктів у різних мірах посудин, а також інформацію про поєднання вина з іншими продуктами.

   А чудове оформлення і надихаючі ілюстрації подарують вашій мамі осбливий святковий настрій.

 

Що почитати у травні: список Фіцджеральда

 

 

  До книги "Триста поезій" Ліни Костенко увійшли найвідоміші її вірші з різних періодів творчості — від ранньої поезії до сьогодні, а також уривки з романів та поем. Чудові поезії, найкращі твори письменниці у подарунковій твердій обкладинці під тканину з жовтим шовковим ляссе - усе це подарує вашій матусі святковий настрій та справжнє задоволення.

 

Чому наше майбутнє залежить від читання?

 

 

 

  "Амстердам—Київ. І трохи святого Миколая"  Галини Рис - це зворушлива історія про вірність, кохання та диво, яким завжди є місце в нашому житті. 

  Ця історія розпочнеться з переплутаних в аеропорту валіз. Удома заклопотана роботою та сімейною рутиною Олена знайде в не зовсім своїй валізі чужі речі, а несміливий Марко, окрім туфель та суконь, щось значно цікавіше — незавершений рукопис про Миколая і його життя ще задовго до того, як той став казковим добродієм. Марко пообіцяє собі знайти авторку тексту та повернути загублений рукопис. І дотримає обіцянку. А далі, як це зазвичай буває, між героями з’явиться щось більше, ніж дружба.

 

 

 

  "Органайзер личного счастья"  допомагає людині знайти любов. Це книга-тренажер гарного настрою, звичок і переконань, які формують парадигму мислення успішного щасливої ​​людини. Вона саме для тих жінок, які хочуть в сучасному темпі життя завжди залишатися улюбленими до кінчиків вій. Цей органайзер допоможе будь-якій жінці стати експертом в любові, поліпшити своє особисте життя і змінити його в корені. Якщо ваша мама - сучасна жінка, яка прагне змін та особистого розвитку - ця книга саме для неї.

 

 

 

Читайте також 5 книг, що змусять вас подивитися на світ інакше

 

Приєднуйтесь :)

Інстаграм Фейсбук  / Телеграм  Твіттер 

YouTube

 


Каталог