5 надзвичайних книг для відпустки
07.06.2019

 

Мері Енн Шеффер, Енні Берровз "Клуб любителів книжок та пирогів з кортопляного лушпиння"

 

     Ця новинка Книжкового Арсеналу надасть вашій відпустці ще більшої атмосферності. Хоч книга про нелегкі воєнні часи, вона сповнена доброго гумору. Написана у формі листів та сповнена карколомних пригод, що надовго вкрадуть вас у реальності.Це маленький шедевр про любов, війну та жагу до життя, віднайдену в хороших книжках та гарних друзях. А ще про дивакуватих книголюбів, що знають, якою має бути надзвичайна книжка. Саме такою, як ця…

      Будь ласка, насолоджуйтеся цим романом! Бо він направду красивий і того вартий.

Рей Бредбері "Кульбабове вино"

 

   Коли, як не влітку, читати цю чудову історію. Літо 1928 року… Містечко Ґрінтаун… Як цікаво жити, коли тобі лише 12… Можна ночувати у дідовій вежі, бігати у тенісних туфлях-легкоступах, вести облік повсякденних подій і нових відкриттів, побачити справжню Машину щастя, а ще… а ще… За літо потрібно встигнути так багато! Та найголовніше — приготувати кульбабове вино, так багато кульбабового вина, аби вистачило на цілу зиму. Адже те вино і є «спіймане і закорковане в пляшках літо». Сповнене чарівних пригод літо 1928 — прекрасна пора для дванадцятирічного Дуґа та його рідних і друзів — чекає на вас на сторінках повісті «Кульбабове вино». Читайте і насолоджуйтесь. 

 

 

Марина Смагіна "Кімната" 

 

   Це особлива історія, яка захопить вас з першої сторінки. Вона вщерть наповнена літньою спекою і дивами. У ній все відбувається, так як має бути: загублені речі знаходяться, важливе зберігається, герої знаходять себе, а дороги приводять туди, куди потрібно. Книга наче створена для цих червневих днів. Усе в ній змішалося у неперевершений коктейль з делікатним ароматом дитинства, спекотних літніх днів, втрачених та віднайдених спогадів, цікавих знайомств і ще чогось невловимого, яким щедро частує нас Марина Смагіна. Книгу бажано читати літніми вечорами під місячним сяйвом з горнятком кави або на не дуже людному пляжі з оригінальним коктейлем. Та навіть якщо вам трапиться нагода погортати її в потязі, ви не пожалкуєте, адже книга дійсно незвичайна.


 

 

 

Слава Курилов "Сам в океані"

 

    Без їжі й пиття, без морського спорядження, оснащений лише маскою, ластами й трубкою, Слава Курилов проплив до філіппінського берега близько ста кілометрів, провівши в океані майже три доби. Ця історія — про силу людської мрії, яка знищила страх і сумніви. Вона допоможе тобі знайти в собі силу і здійснити власну мрію.

  Ідея, що обрамлюється у мрію і горить всередині кожного з нас, спонукає перевершувати світ і доводити, що немає нічого неможливого, якщо вона, ідея, палає!

 

 

 

Регіна Бретт "Бог дає таланти всім. 50 уроків, щоб знайти себе та справу всього життя"

 

  Регіна Бретт, описуючи різні історії маленьких людей, знову і знову змушує нас повірити у власні сили, свій шлях, свої уміння. ЇЇ історія - це історія самотньої матері, яка у 22 роки опинилася без роботи, без жодних навичок, щоб її отримати, але, не зважаючи ні на що, не здалася. Почавши з невеличкої роботи у похоронному бюро, письменниця все ж таки змогла втілити свою мрію - писати про звичайних, на перший погляд, людей, які роблять незвичайні речі. Кожна історія пронизана величезною любов'ю, неймовірною проникливістю та ідеєю, що кожен здатен втілити свою мрію, якщо буде досить щирим та наполегливим. 

  У книзі багато маленьких історій, тому її легко читати саме у відпустці або під час подорожі. Хоча би одна історія в день - і ви вже заряджені великою кількістю позитивних емоцій. Книги Регіни Бретт наповнюють силою, радістю, вірою й свободою для того, щоб бути собою. До них хочеться повертатися і перечитувати знову й знову! 

 

 

Читайте також: 5 чудових книг про море

Вірші, наповнені літом

 

Читайте нас на FacebookInstagramTwitter, Telegram

Дивіться на YouTube.

 


Каталог