3 книги, які змушують інакше подивитися на походження людства
17.05.2018

 

   Європейці і азіати, жителі Африки та Америки. Хто ми і звідки? Чому, крім того що у нас різний колір обличчя, розріз очей, структура черепа і скелета, ще і зовсім інша релігія, традиції і звичаї, світосприйняття загалом? А що, як теорія Дарвіна не вірна, і наші предки зовсі мне мавпи? А що, якщо нас створили на різних планетах і навіть в різних галактиках? Для реалізації власних цілей і поселили на нашу планету? Про це все ви дізнаєтеся з книги Володимира Гриненка "Клоны", яка змусить вас переосмислити наше минуле і майбутнє.

 

 

Що почитати у травні: список Фіцджеральда

 

  У книзі "Джерело"Дена Брауна Роберт Ленгдон прибуває в музей Гуггенхайма в Більбао на запрошення друга і колишнього студента Едмонда Кірша. Мільярдер і комп'ютерний гуру, він відомий своїми дивовижними відкриттями і прогнозами. І цього вечора Кірш збирається "перевернути всі сучасні наукові уявлення про світ", давши відповідь на два головних питання, що хвилюють людство протягом всієї історії: Звідки ми? Що нас чекає? Однак перш ніж Едмонд встигає зробити заяву, розкішний прийом перетворюється в хаос. Ленгдону і директору музею, красуні Амбре Відаль, дивом вдається втекти. Тепер їхній шлях лежить в Барселону, де Кірш залишив для свого вчителя закодований ключ до таємниці, здатної зруйнувати  основи уявлень людства про себе. Таємниці, яка була століттями похована у темряві забуття. Таємниці, якої, можливо, краще б ніколи не побачити світла, - принаймні, так вважають ті, хто переслідує Ленгдона, і Відаль і готовий на все, щоб перешкодити їм розкрити істину.

 

 

Чому наше майбутнє залежить від читання?

 

  "Людина розумна" Ювала Н.Харарі - дослідження, яке ламає уставлені уявлення про земну історію від появи людини і народження мови до наших днів та примушує задуматись: шлях розвитку наших предків міг би бути зовсім іншим. Долучіться до історичної розвідки і вас приголомшать неочікувані і сміливі припущення. У книжці ви не знайдете нудної хронології і сухих дат, але разом з автором будете розмірковувати про численні «Чому?». 

 

 

 

 Читайте також 5 книг, що змусять вас подивитися на світ інакше

 

Приєднуйтесь :)

Інстаграм Фейсбук  / Телеграм  Твіттер 

YouTube


Каталог