З’явився незвичайний калькулятор!
15.08.2020

На сайті omnicalculator запрацював калькулятор, що переводить втрачений час у соцмережах у прочитані книжки. Крім того, алгоритми рахують, скільки фільмів користувачі могли б переглянути або скільки б додатково заробили, якби цей час перевели в підробіток.

«2015 року автори дослідження Deloitte встановили, що американці перевіряють свої смартфони 8 мільярдів разів на день. Ми можемо уявити, що до 2017 року ця кількість значно зросла. Адже смартфони – це перше, на що ми дивимося вранці», – пояснили причини створення мережі калькуляторів творці проєкту.

Калькулятор, що рахує кількість втрачених книжок, називається Social Media Time Alternatives. Він аналізує кілька показників (які користувач вводить власноруч): кількість перевірок соцмереж за годину, середній час, витрачений на кожен сеанс, середня кількість сторінок (за замовчуванням – 240), а також швидкість читання.

Потім алгоритм видає результат – кількість книжок, які користувач встигне прочитати, якщо не переглядатиме соціальні мережі.

 

 

Джерело: читатимодно


Каталог