Звільніть свою креативність - розкажіть всім свої історії!
13.07.2020

 

Літнет — це мультимовна літературна платформа нового покоління, де письменники та читачі знайдуть один одного. Адже тут можна спілкуватися з авторами  безпосередньо в блогах або  в коментарях. Також читачі можуть знайти для себе багато книг популярних жанрів: фентезі, любовний роман, фантастика.

 

На Litnet автори публікують свої книги на безкоштовній основі або продають їх за передплатою. Таким чином, можна монетизувати книги, які знаходяться в процесі написання. Продаючи чернетки за передплатою, у авторів є можливість заробляти задовго до того, як їх романи будуть завершені.

 

 

Наразі на платформі стартував новий літературний конкурс "Сучасний Шерлок Холмс", до якого може приєднатися кожен, хто  пробує себе у жанрах детективу, криміналу, фентезі, трилеру, та всі, хто хоче знайти відповідь на питання: хто ж він такий - сучасний Шерлок, про якого треба писати? Конкурс триватиме до 15 вересня, жюрі відбиратиме переможців протягом усього конкурсу. На конкурс можна подавати як завершені твори, так і твори в процесі написання, які будуть вчасно завершені. Переможця буде оголошено 15 жовтня 2019 року.

 

Детальніше про умови конкурсу

 

ДОДАТОК LITNET В GOOGLE PLAY

 

 

Читайте нас на FacebookInstagramTwitter, Telegram

Дивіться на YouTube.


Каталог