Вічні
24.09.2018

Режисер драми «Вершник» екранізує комікс «Вічні»
Студія Marvel вибрала несподіваного постачальника для свого нового проекту.
Хлоя Чжао, постановниця незалежної драми «Вершник», займе режисерське крісло фантастичної картини «Вічні» (Eternals), заснованої на однойменних коміксах Marvel. Меттью і Райан Фірпо напишуть сценарій адаптації.

Вічні - раса суперлюдей, придумана Джеком Кірбі і дебютувала на сторінках коміксів Marvel в 1976 році. Відгалуження звичного еволюційного процесу, вони з'явилися на світ 5 мільйонів років тому в результаті генетичних експериментів могутніх целестіалов і розділилися на два види - благородних Вічних і монструозних девиантов.

Поступово Вічні і девиантов відійшли на задній план, ставши чимось на зразок богів для звичайних людей, що заполонили планету. Протягом тисячоліть вони впливали на розвиток людської цивілізації.

Вічні мають неймовірними суперздатностями. Практично безсмертні, багато представників раси наділені величезною силою і витривалістю, здатні літати, читати думки, створювати силові поля і багато іншого.

Кірбі створив «Вічних» після повернення в Marvel з DC Comics. Багато в чому він надихався грецькою міфологією (від чого багато Вічні носять імена персонажів грецького пантеону) і книгою Еріха фон Деникена «Колісниця богів: Нерозгадані таємниці минулого».

У 2006 році Ніл Гейман разом з художником Джоном Роміта-мл. оновив роль Вічних в сучасній всесвіту коміксів Marvel.

Для Чжао «Вічні» - перший великий студійний проект. Після «наїзник», який зібрав хорошу критику на кінофестивалях, постановниця планувала зайнятися вестерном про Басса Рівза, першому темношкірому маршала США. Картина студії Marvel, судячи з усього, стане для Чжао пріоритетною.


Каталог