Вартові
26.08.2018

Робота над фільмом «Вартові Галактики 3» припинена
Знімальна група третьої частини франшизи Marvel розпущена.

Студії Disney і Marvel призупинили роботу над картиною «Вартові Галактики. Частина 3 ». Про це повідомляє The Hollywood Reporter. Джерела видання розповіли, що набрана в Атланті знімальна група, котра готувалася до зйомок, була розпущена. Всі співробітники можуть шукати нову роботу.

Зйомки фільму повинні були початися в січні або лютому 2019 року. Однак через звільнення Джеймса Ганна з поста режисера проект виявився в непростому положенні. Відомо, що боси Marvel намагалися умовити Disney повернути Ганна, але марно.

З моменту звільнення постановника пройшло вже два місяці, але з тих пір жодного кандидата на режисерське крісло проекту студія не назвала. Більш того, були відсутні навіть звичні для Голлівуду чутки з можливими іменами претендентів. Джерела THR повідомляють, що Тайка Вайтіті ( «Тор: Рагнарек») зустрічався з представниками Marvel, але не уточнюють, який саме проект обговорювався.

Тимчасову заморозку проекту джерела THR називають «перегрупуванням» - студія шукає підходящого режисера. З огляду на, що Disney не називала дату релізу третє «Вартових», ніякого дедлайну не існувало. Тому перенесення початку зйомок НЕ буде криміналом для графіка релізів студії Marvel.

Представники Disney від коментарів утримуються.


Каталог