Страйк
11.10.2018

 

Тільки-тільки читачі придбали і прочитали новий роман відомої англійської письменниці Джоан Кетлинг Роулінг «Смертельна білизна», який написаний під її «детективним» чоловічим псевдонімом Роберт Гелбрейт, а вже з'явилася новина, що за нього почали знімати продовження телесеріалу про приватного детектива корморанов Страйк, роль якого виконує актор Том Берк.

Книга «Смертельна білизна» з'явилася на прилавках англійських книжкових магазинів 18 вересня. Три минулі телевізійні екранізації по перших книг про полюбився читачам детективі корморанов Страйк готувала компанія BBC, і вона ж оголосила, що розпочато підготовку до зйомок продовження адаптацій книг.

Британським телепродюсером і керівником BBC Пірсом Венджер було сказано: «Джоан Роулінг, що пише під псевдонімом Роберт Гелбрейт, знову вдалося написати блискучу, дивовижну і оригінальну кримінальну історію. Для нас честь знову працювати з нею, а також з Холлідей і Томом, виконуючими роль Робін і Страйк ».

Раніше за романами про ветерана Афганістану, приватному сищика корморанов Страйк - «Поклик зозулі», «Шовкопряд» і «На службі зла» - було знято 3 сезони міні-серіалу «Страйк».

На російську мову нову книгу про Страйк поки не перевели, але у видавництві «Азбука» її публікацію запланували на січень-лютий 2019 року.


Каталог