Робота
20.08.2018

Книги належить продавати світовим знаменитостям і дуже багатим людям.

Потрібно книголюб, готовий вирушити на розкішний курорт на одному з майже незаселених Мальдівських островів, де бувають лише дуже багаті і знамениті.

Відомий книготорговець Філіп Блеквелл відкриває книжковий магазин на розкішному екокурорт Soneva Fushi на Мальдівах і шукає керівника-продавця. «Зарплата невелика, - чесно зізнався Блеквелл газеті The Guardian. - Але зате в яких райських умовах доведеться працювати! До того ж є відмінні можливості кар'єрного росту. Це дуже багатообіцяюча робота, якби мені було 25 років, я б за неї поборовся ».

Мінімальний термін контракту - три місяці. Крім власне торгівлі, продавцю доведеться вести блог і розповідати про свої робочі будні. А в ході цих самих буднів спілкуватися з найкрутішими світовими знаменитостями і їх друзями, розважати їх дітей, проводити творчі конкурси і розважати відвідувачів бесідою. Жити доведеться в біосферному заповіднику на атолі Баа - це білосніжні пляжі в оточенні дерев. Зняти віллу тут коштує від 2000 до 26 000 доларів за ніч.

«Хоча покупців небагато, ніша дуже перспективна, - переконує власник магазину. - супербагатіїв цінують шарм хороших книг, і у них є гроші, щоб купити не один томик, а відразу цілу бібліотеку. Вони освічені, вимогливі люди, які хочуть розслабитися і подумати ».

Тим, хто вирішить претендувати на «вакансію мрії», варто мати на увазі: конкурс на подібні містечка зазвичай буває позамежним. Наприклад, в минулому році колишній бельгійський офіцер артилерії Стен Вануйтрехт був найнятий на роботу наглядачем стародавнього скиту відлюдника в австрійських горах. В цілому на цю вакансію, яка передбачає оплати, претендували 50 осіб. А в 2009-му британець Бен Саутхолл обійшов 35 000 претендентів з усього світу, щоб стати наглядачем тропічного австралійського острова з зарплатою 73 000 фунтів на рік.


Каталог