Престоли
10.07.2018

Як заповідали світу Дісней і Лукас, кувати залізо слід не відходячи від каси: слідом за розгалуженою всесвіту «Зоряних воєн» така ж доля - дати старт безлічі нових серіалів - очікує найзнаменитіший, «Гру престолів». Зйомки приквела почнуться вже в жовтні.


Згідно з повідомленням газети Belfast Telegraph, робота над приквелом «Ігри престолів» стартує в столиці Північної Ірландії в жовтні цього року. Журналісти посилаються на власні джерела всередині студії Paint Hall: нібито співробітникам компанії повідомили, що їх наступним проектом стане передісторія подій, які лягли в основу самого популярного серіалу каналу HBO.

За інформацією Belfast Telegraph, дія приквела буде розвиватися за тисячу років до подій, показаних в оригінальному серіалі за романом Джорджа Мартіна. Сам автор епопеї «Пісня льоду і полум'я» наполягає на тому, щоб новий серіал називався «Довга ніч» (The Long Night), і обіцяє, що в ньому буде нарешті розкрита таємниця Білих ходок. Співавтором Мартіна в написанні сценарію виступила Джейн Голдман - сценаристка таких помітних фільмів, як «Зоряний пил», «Люди Ікс: Перший клас» і «Будинок дивних дітей міс Перегрин». Вона ж стане і шоураннер проекту, так що у майбутнього серіалу є непогані шанси.

Дата прем'єри «Довгої ночі» поки що не повідомляється, але вже зараз зрозуміло, що серіал варто очікувати не раніше ніж через рік після завершення «Ігри престолів», тобто в 2020 році.

Нагадаємо, що в травнем 2017 року канал HBO оголосив про запуск в розробку п'яти нових серіалів за мотивами всесвіту «Ігри престолів».


Каталог