ПолМ
03.10.2018

Маккартні написав книгу для дітей. Чого не зробиш з любові до власних онукам!

У своєму мікроблозі в Twitter музикант і один із засновників The Beatles Пол Маккартні розповів про те, що скоро у нього вийде дитяча книга з картинками.

Причини написати саме дитячу книгу прості: у Маккартні вісім онуків, і всі вони, як запевняють самого музиканта, «просто прекрасні».

Пол також записав невелике відео, в якому він розповідає про те, як придумав сюжет книги і незвичайна назва. Виявляється, одного разу один з онуків звернувся до дідуся, назвавши його grandude, і це прізвисько прижилося в родині Маккартні. Grandude утворено від англійських granfather, що означає «дідусь», і dude, що означає «чувак».

 

За словами музиканта, чарівний дідусь з книги Grandude - це втілення всіх дідусів на світлі. «Я написав цю книгу для бабусь і дідусів усього світу - і для їхніх онуків, - каже Маккартні. - Щоб усім їм було що почитати перед сном ».

Сюжет книги крутиться навколо добродушного дідуся з чарівними здібностями. Любитель пригод, він разом зі своїми чотирма онуками постійно потрапляє в веселі переробки. Ілюстрації для книги придумала і намалювала канадська художниця Кетрін Дерст.

Книга вже доступна до попереднім замовленням, всі бажаючі можуть встати в віртуальну чергу на сайті видавництва Penguin Books. Правда, чекати ще довго - в продаж вона надійде тільки через рік.


Каталог