Покер
11.05.2018

Автор Кріс Матіщчік (Chris Matyszczyk): "Ми зіткнулися з цією вічно розважальної письменницею з Нью-Йорка пару років назад, після того, як вона написала прекрасну книгу про те, як визначити шахрая. У світі Марія Коннікова прославилася, як автор бестселера« Видатний розум: Мислити як Шерлок Холмс »(« Mastermind: How to Think Like Sherlock Holmes ») 2013 року і книги« Психологія недовіри. як не попастися на гачок шахраїв »(« The Confidence Game: Why We Fall for It... Every Time ») 2016 року.


А рік тому вона вирішила написати книгу про гру в професійний покер. Вона була абсолютним новачком, стверджуючи, що не знає, скільки карт в покерной колоді. Моє болісно нерегулярне читання покерних новин каже мені, що Коннікова, проте ж, тепер почала робити дуже великі успіхи. Вона виграє цілі турніри.

У січневому турнірі "PokerStars Caribbean Adventure", який позиціонує себе як реаліті-шоу, але насправді є реальним турніром, Коннікова виграла триденний $ 1 650 PCA National. Ні, вона не виграла $ 1.650. Вона виграла $ 84,500.

Я дійсно повинен включити сюди хвилююча опис фіналу Poker News. Коннікова вступила в хедз - ап проти Олександра Зіскіна з чіп-лідерством "три до одного", і їй не треба було багато часу, щоб закінчити справу. Після декількох рухів швидких рук Коннікова, які піднімають і знімають блайнди, вона набрала свого опонента на терні, і набрала всього дев'ять аутів.

Ви бачите? Вона стала однією з них, чи не так? У неї є переможний жест - підняті руки. Цікаво, чи був аванс за книгу таким же великим, як її виграш в покері. Я повинен додати, що це не так, як якщо б вона просто ходила в турніри, навіть не знаючи, де сидіти або що сказати.

Починаючи з 2017 року, дівчина активно вивчає покер за допомогою легендарного Еріка Сайдел, який став її тренером і наставником. Вона грає різні турніри і вивчає психологічну складову процесу. Особливу увагу дівчина приділяє такому фактору, як «удача», яку не можна контролювати, наскільки кваліфікованими ви б не були. Саме інтерес до цього питання привів Коннікова в покер. Вона порахувала, що це ідеальний грунт для вивчення.


«Правда ж, буде цікаво, якщо такий цілковитий аутсайдер, як я, повністю зануриться в цей покерний світ і почне свій шлях навчання разом з кращими професіоналами? Я вирішила зайнятися цим в повну силу, професійно і подивитися, на що я буду здатна, і як це зможе вплинути на моє життя », - поділилася Коннікова.

Я запитала у Коннікова, турбується вона, що спокуса покерной життя назавжди відверне її від письма. "Ні, зовсім ні", - сказала вона мені. - "Я люблю писати більше всього на світі - це була моя пристрасть все життя". Вона поставила смайлик в кінці свого повідомлення. Я турбуюся, що вона на межі непереборних, радикальних змін.

Визнавши, що вона може уявити собі як письменника, так і професійного гравця в покер, вона визнає, що тепер у неї може бути щось ще, про що вона і не мріяла - суцільна радість вигравати багато грошей в темній кімнаті, оточеній чоловіками надзвичайно обмеженою кравецької елегантності.

О, я згадував, що публікація її книги була відкладена? Книга буде називатися The Biggest Bluff і вийде в кінці цього року. Річ у тім, вона також посіла друге місце в Азіатсько-Тихоокеанському Покерному турі в Макао. Скільки вона виграла? Начебто $ 57,519.

Коннікова наполягає, однак, що вона не збирається продавати славу спортивного успіху.

"Ні, це не має такого ставлення до перемоги, якщо чесно. Це пов'язано з насолодою і почуттям інтелектуального і емоційного виклику. Я відчуваю, що я виросла в багато, як людина протягом всього цього процесу; до тих пір, поки це продовжує мені подобається і виходити, чому б не продовжувати грати? "
Я хочу їй повірити. І я вірю. Життя може послати вас в напрямках, які ви вважали неможливими. Або навіть божевільними. Ви можете бути безсилі протистояти її пустощів і її підступності.

Особливо, коли мова йде про великі гроші. Знову ж, покер так сильно відрізняється від письма? Ви сидите там годинами безперервно, ваш розум шукає наступний крок, боячись, що дні і дні сидіння не принесуть вам нічого, крім прірви розчарування, яка стане місцем поховання для вашої душі.

Мені треба подумати. Про що мені написати книгу?


Каталог