КаслРок
29.07.2018


Знаменитий вигадане місто Касл-Рок стане місцем дії серіалу, в якому переплетуться сюжети відразу декількох книг Короля жахів.

25 липня прийшла, і ми нарешті зможемо оцінити нову кіноантологію Стівена Кінга - серіал «Касл-Рок».

Він стане не просто переказом книг Кінга - їхні сюжети будуть сплетені в щось нове і по-справжньому лякає. Вигадане місто Касл-Рок стане місцем дії, де розгорнуться події кількох романів, серед яких «Воно», «Долорес Клейборн», «Потрібні речі», «Жереб», «Рита Хейворт і порятунок з Шоушенка», «Ловець снів», « нічна зміна »,« Зелена миля »,« Мизери »,« Серця в Атлантиді »,« Сяйво »,« М'ясорубка »,« Чотири після опівночі »,« Чотири сезони »і« Нічні кошмари і фантастичні видіння ».

Основна ідея телесеріалу - боротьба світла і темряви, що розгорілася в невеликому містечку серед похмурих лісів. Детективні історії тісно переплітаються з містичними і незрозумілими подіями, що відбуваються в житті героїв. Люди, які не знають справжніх причин загадкових явищ, змушені зіткнутися з ними віч-на-віч, побороти власні страхи і забобони і знайти справжніх винуватців злочинних діянь.

Виконавчий продюсер - Джей Джей Абрамс ( «Зоряні війни», «Світ Дикого Заходу», «11/22/63»), в ролях Білл Скарсгард ( «Воно»), Скотт Гленн ( «Мовчання ягнят», «Апокаліпсис сьогодні») , Сіссі Спейсек ( «Керрі»), Джейн Леві (новий «Твін Пікс»).

У день прем'єри (тобто сьогодні) вийдуть відразу три серії.


Каталог