Форд
29.07.2018

До зйомок готується «Поклик предків»

76-річний «Індіана Джонс» і «Хан Соло», американський режисер і продюсер Харрісон Форд веде переговори щодо своєї участі в черговій екранізації повісті Джека Лондона «Поклик предків» (Call of the Wild). Про це повідомляє Variety. Уточнюючи, що проект - на балансі студії 20th Century Fox, яка обіцяє не обмежувати творців в фінансах, обіцяючи масштабність стрічки.

Форд пильно придивляється до головної «людської» ролі - золотошукача Джона Торнтона.

Режисер - Кріс Сандерс ( «Король Лев», «Мулан»), сценарист - «оскарівський» номінант Майкл Грін ( «Логан»), продюсер - Ервін Стофф ( «незламність»).

Старт зйомок заплановано на вересень.

«Поклик», який вперше був опублікований в 1903-м, - раннє, класично суворе твір Лондона, яке розповідає про часи золотої лихоманки на Юконі 1890-го і перекликається з вийшли трьома роками пізніше культовим «Білим іклом». Повість прийнято відносити до дитячої літератури, але є в цьому деяка умовність, звичайно.

У центрі історії - брутальний пес Бек, котрий переніс множинні терни, який кинув жорстоких людей, прибився до вовків, здичавілий і дослужився до ватажка зграї.

«Поклик предків», починаючи з німою версії 1923 року, адаптували під екрани кілька разів, включаючи версії 1935 року зі Кларком Гейблом, 1972-го - з Чарлтон Хестон і 1997-го - з Рутгер Хауер.


Каталог