Запрошуємо на презентацію книги Богдана Бедрія «Критика п'яного розуму»
09.05.2024

Запрошуємо на презентацію книги Богдана Бедрія «Критика п'яного розуму», яка відбудеться у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва імені Романа Іваничука 18 травня.

Богдан Бедрій — автор багатьох оповідань у жанрах жахи, нуар, трилер та наукова фантастика. Закінчив Юридичний факультет ЛНУ ім. І. Франка. Мобілізований в Повітряні сили ЗСУ, більшість часу складає FPV-дрони і вчиться на них літати. Читає. Працює над наступною книжкою.

Модеруватиме зустріч Олексій Вишник — сучасний український письменник із Запоріжжя, автор книги «Приазовська саванна» (2023) та співавтор збірки «Гарний день, або жити» (2023).

Трохи про книгу «Критика п'яного розуму» (2023, видавництво «ТУТ»): Петро, Антон і решта представників «гільдії наливайок» крізь призму «Пʼяного розуму» — це неповторні характери наших сучасників, в якому б абсурдному світі вони не існували.

Розвиток сюжетних ліній на межі фантазії й дійсності тримає читача в напрузі в атмосфері знайомої нам «барної культури» з «ароматом свіжозмеленої кави» й, звичайно ж, алкоголю, який «має цікаву суперсилу: хороший настрій перетворювати на ейфорію».

Герої блукають поза зоною комфорту в пошуках щастя, бо «щасливі люди — завжди красиві», та й узагалі — «щастя — це подарунок долі».

Тож дочитайте роман до кінця, й ви зрозумієте, чому не потрібно жити минулим, цінувати сьогодення й будувати світ, в якому волієте опинитися завтра.

Нехай вам на це не бракує часу.

⏰ 18 травня о 18:00
Львівська обласна бібліотека для юнацтва імені Романа Іваничука. Адреса: площа Ринок, 9, Львів.

Вхід вільний


Каталог