Януш Леон Вишневський пише продовження "Самотності в мережі"
09.12.2017

      Януш Леон Вишневський завітав на IV Санкт-Петербурзький культурний форум, де дав інтерв'ю одному з новинних агентств. Зокрема, він розповів про роботу над своєю наступною книгою, що стане сиквелом до популярної в усьому світі "Самотності в мережі"

      «Я працюю над важливою книгою. Написати її мене просили багато-багато разів. Я завжди відмовляв, відмовляв, відмовляв, казав: не хочу писати сиквел. А в кінці 2016 роки зважився. Дія сиквела "Самотності в Мережі" буде відбуватися в наш час, головний герой - студент інституту інформатики, який може бути пов'язаний родинними узами з головним героєм першої частини. Це мій головний проект. Перша частина також буде введена в продовження: герої, наші сучасники, в продовженні будуть читати цей твір.

      Книга повинна бути видана в кінці жовтня 2018 року і представлена ​​на виставці в Кракові.»

      «Самотність в Мережі» — його перший роман, написаний ще у 2001 році. Дія відбувається в середині дев'яностих років XX століття. Головні герої знайомляться в глобальній мережі Інтернет завдяки електронній пошті та ICQ. Вони спілкуються, закохуються, переживають. Автор також описує життя кожного з них «поза мережею» — друзів, родину, роботу, уподобання в музиці. Після тривалого віртуального спілкування герої зустрічаються в Парижі, а незабаром після цього стикаються з випробуваннями, які й зіграють головну роль в їх відносинах і життя кожного з них.

 


Каталог