Вийшов трейлер до фільму "451 градус за Фаренгейтом"
10.04.2018
 
  За сюжетом фільму головний герой Гай Монтег зобов'язаний сліпо виконувати накази, спалюючи книги. Однак несподівана зустріч з дівчиною на ім'я Кларисса породжує в його душі сумнів. У підсумку він починає шукати відповіді на питання і стає відщепенцем тоталітарного суспільства.
 
  Роман «451 градус за Фаренгейтом» є одним з найпопулярніших книг Рея Бредбері. Він розповідає про тоталітарне суспільство, в якому література знаходиться під забороною, а пожежники повинні спалювати всі заборонені книги, які виявлять, разом з будинками. Власники книг при цьому підлягають арешту, одного з них навіть відправляють до психіатричної лікарні. Автор описав людей, які втратили зв'язок один з одним, з природою, з інтелектуальним спадком людства.
 
  Люди поспішають на роботу чи з роботи, ніколи не говорячи про те, що вони думають або відчувають, розмовляючи лише про безглузді дрібниці, захоплюючись тільки матеріальними цінностями. Удома вони оточують себе інтерактивним телебаченням, яке проектує зображення відразу на стіни (в які вбудовані кінескопи), і заповнюють свій вільний час переглядом телевізійних передач, нескінченних і безглуздих серіалів. Однак «благополучна», на перший погляд, держава знаходиться на порозі тотальної руйнівної війни, якій все ж судилося розпочатися.
 
   Головні ролі в стрічці виконують Майкл Б. Джордан, Майкл Шеннон і Софія Бутелла. Режисером виступив Рамін Бахрані. 

 

    Прем'єра фільму відбуласяся 19 травня 2018 року.

 

 

 

Також читайте 10 несподіваних фактів про роман Рея Бредбері «451° за Фаренгейтом»

 

Слідкуйте також за нами:

Інстаграм Фейсбук  / Телеграм  Твіттер 


Каталог