Генрі Кавілл зіграє головну роль в серіалі «Відьмак»
06.09.2018

      Генрі Кавілл («Людина зі сталі») виконає роль Геральта в серіалі «Відьмак», заснованому на пригодницьких романах Анджея Сапковського. Актор повідомив про причетність до проекту Netflix фотографією в Instagram. У підписі Кавілл вказує, що листи йому тепер треба відправляти на ім'я Геральта в Каер Морхен. «Прошу зауважити, що я там буваю рідко, - пише актор. - Вбивство монстрів - така робота. Так що відповідати буду рідко, якщо взагалі».

      Над адаптацією романів Сапковського працює Лорен Шмідт, сценаристка серіалів «Західне крило», «Шибайголова» і «Приватна практика». Вона ж виступає в якості продюсера і шоураннер проекту Netflix.

      «Відьмак» - цикл книг в жанрі темного фентезі. Перше оповідання серії побачило світ в 1986 році, а останній роман вийшов у 2013 році. Головним героєм серії є Геральт з Рівії - відьмак, мисливець за монстрами, що становлять загрозу для життя людей.

      Романи Сапковського послужили основою для самих різних творів. За мотивами «Відьмака» були випущені комп'ютерні та настільні ігри, написані комікси, поставлена ​​рок-опера. У 2001 році вийшли повнометражний фільм і серіал «Відьмак». Багато критиків і шанувальників книг Сапковського не прийняли екранізацію.

      Дата прем'єри серіалу поки не повідомляється.

 

Читайте нас на FacebookInstagramTwitter та у Telegram

Дивіться на YouTube.


Каталог