Українська легко! 7 книг, які допоможуть краще вивчити українську
09.11.2017

 


- Ольга Уліщенко «Мова чудова» - дуже корисний і гарний посібничок, в якому Кіт-воркіт і Мишка-побіганка розкажуть вам складні випадки вживання слів і навчать не припускатися багатьох мовних помилок.


- Наталія Клименко, Павло Мельник-Крисаченко "Українська легко!" - кумедний язичок Лепетун серйозно, але з гумором допоможе вдосконалити українське мовлення. У книжці є розділи «Антисуржик», «Наголос», «Пароніми, омоніми», «Синоніми», «Правопис», «Фразологізми» і «Цікавинки».

 


- Олександр Авраменко "100 експрес-уроків української" і «100 експрес-уроків української. Частина 2» - два кишенькові посібники, що в доступній формі навчають норм сучасної української мови. Двічі по сто цікавих історій про мову з кумедними малюнками– засвоїти справді легко!

 


- Любов Савченко «Розмовляй українською правильно» - довідкове видання із зразками ділової документації розповість про фонетику, лексикологію, орфографію та синтаксис.

 


- Олександр Авраменко, Оксана Тищенко «Українська мова. Правопис у таблицях, тестові завдання» - для тих, хто готується здавати ЗНО, але не тільки. Якщо вам зручніше сприймати корисну інформацію у вигляді таблиць – тоді ця книжка для вас.

 


- Ольга Журенко «Українська без помилок» - сучасний довідник з урахуванням останніх змін у правописі і мовленні покаже, як говорити і писати правильно.

 

 

- «Українська мова. Енциклопедія» - видання, розраховане на мовознавців. З нього можна дізнатися основні поняття і найважливіші практичні відомості про мову.

 


Каталог