Цитата дня. Пауло Коельйо
08.11.2017

 

Пауло Коельйо - один з найпопулярніших письменників сучасності, його романи перекладено 112 мовами світу. У своїх книгах він підіймає питання про призначення людини, про сенс буття, про сумніви на початку нового шляху,  тому його книги заторкують так багато сердець та умів. Серед його найпопулярніших творів : Алхімік , Адюльтер Шпигунка та інші.

 

5 цитат від майстра притчі та психологічної інтриги Пауло Коельо :

 

1. "Ніхто нікого не може втратити, тому що ніхто нікому не належить"

 

2. "Життя - це пряна, сліпуча гра, це - стрибок з парашутом, це - ризик, ти падаєш, але знову встаєш на ноги, це - те, що називається "вилізти зі шкіри", це - туга і відчай, якщо не вдається зробити намічене"

 

3. "Любов - не в іншому, а в нас самих, і ми самі її в собі пробуджуємо. А ось для того, щоб її пробудити, і потрібен хтось інший. Всесвіт знаходить сенс лише в тому випадку, якщо нам є з ким поділитися нашими почуттями"

 

4. "Життя деколи буває дивно скупим - цілими днями, тижнями, місяцями, роками не одержує людина ні єдиного нового відчуття. А потім вона відчиняє двері - і на неї обрушується ціла лавина"

 

5. "Найсильніша любов - та, яка не боїться проявити слабкість. Як би там не було, якщо це - справжня любов, то свобода рано чи пізно переможе ревнощі, угамує заподіюваний нею біль, тому що біль - теж в порядку речей"

 


Каталог