Тизер «Толкіна»: Людина, яка знайшла Середзем'я
14.02.2019

      Fox Searchlight представила перший ролик біографічної картини «Толкін», яка розповість про юність автора «Хоббіта» і «Володаря кілець». Ніколас Холт виконав головну роль, а Лілі Коллінз зіграла його дружину Едіт. Доме Карукоскі поставив фільм за сценарієм Девіда Глисона і Стівена Бересфорда.

 

     Картина розповідає про те, як молодий письменник, будучи ізгоєм під час навчання, знаходить дружбу, любов і натхнення. Фільм торкнеться участі Толкіна у Першій світовій (він служив в британських військах з 1916-го по 1920-й) і того, як жахливі події тих років змінили його і одночасно надихнули створити власний світ, населений гномами, орками, ельфами та хоббітами. У 1937 році був опублікований «Хоббіт». З 1937-го по 1949-й Толкін писав «Володаря кілець». Спочатку передбачалося, що це буде продовження «Хоббіта». В результаті трилогія про пригоди Фродо стала одним з головних світових бестселерів. На сьогоднішній день продано понад 150 млн примірників.

      Fox Searchlight і кінокомпанія Chernin Entertainment розробляли проект з 2013 року. Паралельно в роботі знаходився фільм «Середзем'я», який повинен був зосередитися на відносинах Толкіна і Едіт, проте його так і не вдалося запустити у виробництво, і він зник з радарів.

 

 

Читайте нас на FacebookInstagramTwitterTelegram

Дивіться на YouTube.


Каталог