5 ЛАУРЕАТІВ ПУЛІТЦЕРІВСЬКОЇ ПРЕМІЇ ВІД КНИГАРНІ "ТУТ"
12.12.2016

Пулітцерівська премія — одна з найпрестижніших нагород у галузі літератури, журналістики, музики і театру в США. Переможці цієї премії – часто твори контроверсійні, вони порушують проблеми життя звичайної людини, з її щоденними турботами і переживаннями.

 

Серед найяскравіших творів-лауреатів Пулітцерівської премії можна виділити:


▶ «Вбити пересмішника» Гарпер Лі – роман, який відзначається душевністю і гумором, хоча й піднімає серйозні питання насильства і расової нерівності.


▶ "Олівія Кіттеридж" Елізабет Страут - тонка психологічна драма з колоритними типажами, неослабною напругою, незвичайним стилем та справжніми переживаннями.


▶ "Щиголь" Донни Тартт – епічний роман, який вражає своєю всеосяжністю та величиною. Цей твір про звичайних людей, про те, як вони змінюються і ззовні, й усередині, і як ці зміни впливають на світ і на інших людей. 


▶ «Син начальника сиріт» Адама Джонсона - захоплююча історія неймовірних, на межі абсурду, пригод, яка сповнена трагізму і жертовної любові, сліпого підпорядкування ідеології Чучхе і почуття обов'язку по відношенню до близьких.


▶ «Все те незриме світло» Ентоні Дорр - це книжка про кохання і смерть, про те, що робить з нами війна, про те, що незриме світло переможе темряву.


Каталог