Син Селінджера підтвердив публікацію невиданих робіт письменника
06.02.2019

      Син Джерома Селінджера Метт і вдова письменника Колін О'Ніл з 2011 року готують до публікації його невидані роботи.

      «Він хотів, щоб я зібрав все разом, і через обсяг роботи він знав, що це займе багато часу. Він не публікував нічого з того, що було написано за 50 років», - розповів Метт Селінджер в інтерв'ю газеті The Guardian.

      Однак про зміст невиданих творів він промовчав. За повідомленням видання, читачі зможуть зустрітися в нових роботах з героями вже опублікованих оповідань - наприклад, з сім'єю Гласс.

      Метт зізнався, що у його батька було безліч ідей. «Він міг їхати в автомобілі і зупинитися на узбіччі, щоб щось записати, а потім посміятися про себе. Іноді він читав мені написане, іноді ні - а поруч з кожним стільцем у нього лежала записна книжка», - поділився він.

      Класик американської літератури Джером Девід Селінджер народився 1 січня 1919 року. Він вів досить відокремлений спосіб життя і багато часу проводив за роботою. Одна з найвідоміших робіт, роман «Над прірвою в житі» вийшов у світ в 1951 році. Кілька років по тому він перестав публікуватися. Селінджер помер у 2010 році на 92-му році життя.

 

Читайте нас на FacebookInstagramTwitterTelegram

Смотрите на YouTube.


Каталог