Студія Warner розпочала роботу над спін-оффом «Аквамена»
10.02.2019

     Ноа Гарднер і Ейдан Фіцджеральд напишуть для студії Warner сценарій фільму «Глибоководні» (The Trench) - окремого хоррор-проекту про монстрів, що з'явилися на великому екрані в блокбастері «Аквамен».

      Глибоководні - монструозні мешканці непроникних океанських глибин. Колись вони були частиною Атлантиди, але після руйнування легендарного острова виявилися відрізані від решти світу. У темряві вони мутували в жахливих потвор, позбавлених розуму, рухомих виключно хижими інстинктами.

      Глибоководні дебютували на сторінках коміксів про Аквамена в 2011 році, коли видавництво перезапустило весь світ. Ставши частиною міфології персонажа, вони з'явилися і в фільмі Джеймса Вана.

     Відповідно до джерел, спін-офф буде набагато скромнішим за «Аквамена» як по бюджету, так і за розмахом. Весь проект, який Ван спродюсує разом з Пітером Сафрану, буде ближче до фільмів жахів.

      «Аквамен» вийшов в кінці 2018-го. Картина про підводного супергероя привернула глядача і зібрала в прокаті 1,1 млрд доларів, ставши найуспішнішим фільмом за коміксами DC. Студія готує продовження, але Ван поки не погодився зайняти режисерське крісло сиквела і, за його словами, чекає відповідного сценарію.

 

Читайте нас на FacebookInstagramTwitterTelegram

Дивіться на YouTube.


Каталог