«Дивна погода» Джо Хілла отримала Британську премію фентезі
29.10.2018

     21 жовтня в британському місті Честер старший син «короля жахів» Стівена Кінга Джозеф Хіллстром Кінг, який пише під псевдонімом Джо Хілл, отримав Британську премію фентезі (The British Fantasy Awards) за збірку новел «Дивна погода».

     Раніше українською мовою була опублікована книга 2016 року «Пожежник».

     "Повісті Джо Хілла змусять вас поглянути на світ інакше, - йдеться в описі роману. - Разом з його героями ви будете молитися про спасіння. Вам доведеться переосмислити життя, як дорослий хлопчисько - свої спогади про хвору деменцією няню. Усвідомити глибину самотності чужорідного розуму. Завмерти від жаху під прицілом божевільного. Дивитися, як смертоносний дощ змиває з поверхні Землі останні залишки людяності і милосердя. Ви ще не задумалися - чи гідні люди взагалі дару під назвою життя?
      Нова книга книга жахів, породжених нестримним уявою Джо Хілла, автора бестселера "Пожежний".

      Крім того книга вже отримала таку нагороду, як Премія Брема Стокера 2017 р. за кращу збірку жахів, а також стала фіналістом премії "Локус" 2018 р за авторську збірку.

      Британська премія фентезі (The British Fantasy Awards) вручається щорічно в рамках Всесвітнього конвенту фентезі в декількох номінаціях, в тому числі за кращий фентезі-роман, кращий роман в жанрі хоррор, твори малих жанрів, комікси та авторські збірники. Є офіційною премією Британського товариства фентезі (The British Fantasy Society), заснованої в 1975 році.

 

Читайте нас на FacebookInstagramTwitterTelegram

Дивість на YouTube.


Каталог