Чутка дня: Дія «Месників 4» розгорнеться через 5 років
14.10.2018

   Як повідомляє в Twitter репортер сайту SuperBroMovies @DanielRPK, сюжет четвертих «Месників» стартує через кілька років після закінчення подій «Війни нескінченності». Через п'ять років, якщо точніше.

 

Avengers 4 starts YEARS after Infinity War. Not just a few months later as some people were hoping for. Sorry guys.

- Daniel R (@DanielRPK) October 7, 2018


      Джерело інформації не називається, так що складно сказати, наскільки вона правдива. Студія Marvel ретельно приховує будь-які деталі сюжету. На знімальному майданчику часто використовують фальшиві сценарії і знімають спеціальні сцени, покликані заплутати сліди в разі можливого зливу.

      У фіналі «Війни нескінченності» Танос зумів зібрати шість Каменів нескінченності і знищив половину всього населення Всесвіту. Месники були розбиті, а божевільний титан з посмішкою спостерігав за виконаною роботою.

      П'ятирічний стрибок у часі може дійсно спрацювати з точки зору сюжету. За цей час супергерої встигнуть відновити сили. Капітан Марвел повернеться на Землю, Брюс Беннер налагодить відносини з Халком, а Тоні Старк придумає, як воскресити жертв Таноса. Якщо вірити фотографіям зі знімального майданчика, де багато героїв з'являються в своїх старих костюмах, в справі можуть бути замішані подорожі в часі.

      «Месники 4» з'являться в кінотеатрах 2 травня 2019 року.

 

Читайте нас на FacebookInstagramTwitterTelegram

Дивіться на YouTube.


Каталог