Скоро на полиці : 5 дивовижних пізнавальних книг для вашої дитини
27.01.2018

 

«Нісенітниці. Віммельбух» Ахіма Альгрімма

 

   Що коїться? Бути цього не може! Усе шкереберть! Чого це у ванні розвалився велетенський восьминіг? Чому мама чистить килим газонокосаркою? Як так: пес лежить у дитячій колисці, а немовля — в собачому кошику? Що за нісенітниці?! У цьому віммельбуху понад 200 помилок. Знайдеш усі? На пістрявих картинках багато відкриттів, а ще більше — сміхоти. Адже вчитися — весело!

 

 

Атлас-подорож «Дива архітектури»

 

  Атлас-подорож великого формату в стилі інфографіки, створений для того, щоб відкрити дітям дивовижний світ архітектури: височезні хмарочоси, креативні будівлі та найдревніші споруди.

 

 

Книжка-гра «Сонячна система»

 

   Одягай костюм, надівай рукавиці, переконайся, що шолом щільно закритий і до скафандра надходить удосталь кисню, а тоді влаштовуйся за пультом керування ракетою… П’ять, чотири, три, два, один — пуск! Пройди всі 18 лабіринтів цієї книжки — і космос вже не буде для тебе загадкою. Зможеш навіть узяти участь у наступному відборі космонавтів до Європейського космічного агентства!

 

 

Нотатник-помічник у екостилі «Великий вибух ідей»

 

  Нотатник-помічник в екостилі, створений спеціально для записів раптових ідей та зберігання таємниць. А ще в ньому зібрані цікавинки про космос, креативні завдання та багато гумору. Він є чудовим мотиватором покращувати свої знання з кожним днем.

 

 

Інтерактивна казка «Гортай дуже обережно»

 

   Що робити, коли у спокійній казочці на ніч раптом казна-звідки з’являється… лютий крокодил?! Невже поставити книжку назад на полицю? Чи варто виявити хоробрість і продовжити гортати сторінки? Адже так цікаво, що буде далі! Інтерактивна і дотепна книжка не залишить байдужими ні дітей, ні дорослих.

 


Каталог