Прочитати і не жалкувати: 6 об'ємних романів, котрі варті вашої уваги
10.10.2018

      Товсті романи ніколи не вийдуть з моди, цей факт підтверджує наша добірка. Перед вами шість творів, які неодмінно залишать свій слід.

 

П'єр Леметр «До побачення там, нагорі»

      Три герої, три долі ... Що ж об'єднує абсолютно різних людей - сина мільйонера і колишнього листоноші, а з ними разом і лейтенанта? Участь у війні. Чи зможуть ці троє жити після побаченого? Роман отримав Гонкурівську премію в 2013.

 

Ганья Янагігара «Маленьке життя»


      Американська письменниця пропонує читачеві закручений сюжет про життя чотирьох друзів в Нью-Йорку. Починається все з закінчення університету, але що буде далі? А далі кожного з героїв буде так чи інакше переслідувати минуле.

 

Антонія Байетт «Володіти»

      Автор - володарка Букерівської премії 1990 року. Мало хто знає, що саме цей роман ліг в основу знаменитого фільму «Одержимість» з Аароном Екхартом і Гвінет Пелтроу. Головна сюжетна лінія таємнича, адже Роланд Мітчелл відновлює життєві колізії свого кумира - поета Вікторіанської епохи.

 

Маріам Петросян, «Будинок, в якому...»

      Роман про підлітків і для підлітків, але буде цікавий і дорослим. Роман цей витриманий, як хороше вино - перші сторінки про життя дітей-інвалідів з інтернату були написані в далекому 1991 році. Казково яскравий, він про важкі долі і про те, наскільки винахідливі діти, які відчувають себе непотрібними нікому в світі...

 

Донна Тартт «Щиголь»


      Цей роман - володар Пулітцерівської премії, тому можна заздалегідь передчувати задоволення від читання. Головний герой - підліток, який залишився зовсім один. У нього є тільки картина, вкрадена під час теракту з музею. Чи зможе він продати її і вижити?

      Українською надрукувало видавництво "Клуб Сімейного Дозвілля".

 

Джонатан Франзен «П'юріті»

      Героїню роману так і звуть - Пьюріті, що в перекладі з англійської звучить як «безгрішність». Весь роман присвячений її ролі в долях двох людей, але паралельно автор багато розмірковує про американську мрію та інші філософські речі.

 

Читайте нас на FacebookInstagramTwitter та у Telegram

Дивіться на YouTube.


Каталог