Режисер «Сповіді служниці» екранізує «Талісман» Стівена Кінга
14.03.2019

     Майк Баркер, який працював над серіалами «Сповідь служниці», «Фарго» і «Вбивство на пляжі», займе режисерське крісло фільму «Талісман» - екранізації однойменного роману Стівена Кінга і Пітера Страуба. Сценарій адаптації напише Кріс Спарлінг («Похований заживо»).

     «Талісман», опублікований в 1984-му, розповідає про 12-річного Джека Сойєра, який подорожує по США разом з вмираючою від раку матір'ю Лілі. Під час однієї із зупинок він знайомиться зі Спіді Паркером. Той ділиться з хлопчиком важливою таємницею. Виявляється, існує паралельний світ, де страшну хворобу матері можна вилікувати за допомогою таємничого Талісману. У 2001 році Кінг і Страуб написали продовження книги - «Чорний будинок».

     Френк Маршалл спродюсує проект, а виконавчим продюсером виступає Майкл Райт. Спочатку «Талісман» повинен був стати міні-серіалом, але в підсумку перетворився в повнометражний фільм. 

     У 2017 році екранізація «Воно» стала неймовірно успішною, заробивши в прокаті 700 млн доларів при бюджеті в 35 млн доларів. Це змусило студії знову звернути увагу на твори Кінга.

 

Читайте нас на FacebookInstagramTwitterTelegram

Смотртите на YouTube.


Каталог