П'ять причин, чому варто читати роман «Оповідь Служниці»
05.11.2017

Маргарет Етвуд – канадська письменниця, її книжки вийшли друком у більш ніж 35 країнах і були перекладені понад 20 мовами. Сьогодні говоримо про її "Оповідь служниці", яка нещодавно вийшла друком українською мовою.

  • Однозначно рекомендуємо цей твір любителям жанру антиутопії. «Оповідь Служниці» стала класикою сучасної літератури. Її порівнюють зі знаковими романами «Який чудесний світ новий!» Олдоса Гакслі і «1984» Джорджа Орвелла. Мурашки по шкірі гарантовані. Як і будь-яка антиутопія, цей роман – пересторога майбутнім поколінням і щеплення проти тоталітарних режимів.

  • Цю книжку варто читати для того, щоб порівняти її з однойменним серіалом (цьогорічною екранізацією від режисерки Рід Морано). Блискуча акторська гра і моторошна стилістика не залишить вас байдужими!

  • Додатковий бонус для всіх, хто оцінює книжки на дотик – гарне естетичне оформлення і креативна суперобкладинка. Книжку дуже приємно гортати і тримати в руках.

  • Однозначний мастрід для феміністів і феміністок. Чудовий зразок історії, розказаної жінкою. Колись її звали Джун і вона була щасливою дружиною. Тепер її призначення – народити спадкоємця Командорові Фреду і його Дружині Серені Джой. Та хіба можна забути колишнє життя і скоритися? Джун вирішує, що ні.

  • Цікавий, захопливий сюжет, що бере у полон і не відпускає до останньої сторінки. Тут є все – любов і ненависть, війна і рух опору, смерть і надія, яка ніколи не вмирає.


Каталог