Нас чекають нові екранізації казок Роальда Даля
04.12.2018

     Любителі казок, святкуйте: телекомпанія Netflix уклала договір з The Roald Dahl Story Company. Уже в наступному році почнеться робота над екранізацією найвідоміших казок Роальда Даля.

      «Чарлі і шоколадна фабрика», «Великий добрий велетень», «Матильда», «Чарівні ліки Джорджа» та інші історії перетворяться в барвистий анімаційний серіал. Казки Роальда Даля неодноразово ставали основою блискучих екранізацій і театральних постановок, але така масштабна анімаційна доля чекає їх вперше.

      Вдова письменника Фелісіті Даль висловилася так: «Наша місія полягає в тому, щоб якомога більше дітей по всьому світу познайомилися з магією і радістю, які дарують казки Роальда Даля. Співпраця з Netflix стане гігантським кроком на шляху до виконання цього завдання. Впевнена, сам Роальд був би в захваті».

      Перший мультфільм нам обіцяють вже в 2019 році, так що зараз саме час перечитати улюблені казки дитячого письменника і переглянути пару адаптацій - скажімо, «Чарлі і шоколадну фабрику» (2005) з Джонні Деппом у головній ролі або недавню екранізацію «Великого і доброго велетня» (2016).

 

Читайте нас на FacebookInstagramTwitterTelegram

Дивіться на YouTube.


Каталог