На екрани виходить фільм «Тут була Брітт-Марі»
11.03.2019

     7 березня на екрани вийшла екранізація книги Фредріка Бакмана «Тут була Брітт-Марі». Оманливо проста і сентиментальна історія стає гімном усвідомленості і любові до себе.

      Брітт-Марі - неймовірна зануда. Ідеальна господиня і зразкова дружина, вона терпіти не може навіть найменшого безладу. Тим страшніше для неї той день, коли власне життя перетворюється в хаос: Брітт-Марі дізнається, що Кент, за яким вона заміжня ось уже 40 років, зраджує їй направо і наліво. Вперше в житті Брітт-Марі приймає абсолютно спонтанне рішення - вона виходить з дому і відправляється вперед, подалі звідси. На її шляху зустрічається Борг - крихітне Богом забуте містечко, яке, втім, готове надати Брітт-Марі притулок, хоча б тимчасовий.

      Саме в цьому місті життя жвавої шведської пенсіонерки-перфекціоністки кардинально змінюється, адже тут такі безпосередні, дивні, щирі жителі. А місцевій футбольній команді конче потрібен новий тренер і хоча б одна перемога.

      Історія відправляє в нокаут ейджизм всіх сортів. Тут і романтична лінія, і пропаганда любові до себе, і тепле, обнадійливе відчуття, що почати життя заново ніколи не пізно. Додайте до цього делікатно-суворий гумор - і отримаєте легке, добре і мотивуюче кіно, в самий раз для початку весни.

 

 

Читайте нас на FacebookInstagramTwitterTelegram

Смотртите на YouTube.


Каталог