Фільм «Месники: Фінал» встановив абсолютний рекорд продажів квитків за 6 годин
15.04.2019

 

     Фільм «Месники: Фінал» побив черговий рекорд за попереднім замовленням квитків. Спочатку фанати обрушили квиткові сайти за годину після старту предпродаж, а через 6 годин після продажу була взята нова планка по швидкості і кількості розкуплених квитків.

      Продажі стартували на квитковому сервісі Fandango. В кінці дня представник сервісу Ерік Девіс прокоментував новину: «Я не поспішаю називати "Месники: Фінал" найочікуванішим фільмом всіх часів, але потрібно чесно сказати, що він показує видатні цифри. Я вже давно цим займаюся, як ви знаєте, і нічого подібного раніше не бачив».

      Також Девіс назвав рекорд «Месників» «досягненням історичного масштабу».

      «Месники» посунули з першого місця «Зоряні війни: Пробудження сили». Третю і четверту сходинки тепер займають «Зоряні війни: Останні джедаї» і «Ізгой-один: Зоряні війни. Історії». Замикає першу п'ятірку фільм «Месники: Війна нескінченності».

      Fandango не єдине місце, де американці купують квитки. Однак з упевненістю можна сказати, що «Месники» подолають поріг в 220 млн доларів зборів за перший уїк-енд, як і інші лідери продажів Fandango - минула частина «Месників», а також два останніх номерних епізоди «Зоряних воєн». Деякі експерти припускають старт в 300 млн доларів. Єдиною перешкодою може стати тривалість фільму: при трьох годинах хронометражу у «Месників» буде менше кіносеансів.

      Фільм можна буде побачити з 29 квітня.

  

 Читайте нас на FacebookInstagramTwitterTelegram

Дивіться на YouTube.


Каталог