«Містер» - новий роман від авторки «50 відтінків сірого»
29.01.2019

     Е. Л. Джеймс, відома всьому світу завдяки БДСМ-сазі «50 відтінків сірого», готова порадувати публіку новим романом. Книга «Містер» ( "The Mister" by E. L. James) вийде англійською мовою 16 квітня 2019 року.

      Останню книгу Е. Л. Джеймс, що має відношення до світу про відтінки сірого («Ще темніше») і написану від імені Крістіана Грея, ніхто особливо не помітив, але попит на «полуничну» літературу зберігається, так що повернення може виявитися тріумфальним.

      Подробиці сюжету нової книги автор і видавець розкривають лише натяками. Зокрема, відомо, що інтрига буде крутитися навколо «молодого і знатного англійського аристократа» Максима і «загадкової, талановитої і прекрасної» Алессії. Дівчина прибуде в Лондон з багажем у вигляді «небезпечного і загрозливого минулого». Е. Л. Джеймс прекрасно розуміє, чого від неї чекають шанувальники, тому обіцяє еротичну історію кохання, сповнене пригод.

      Сама Джеймс називає сюжет «історією Попелюшки для XXI століття». Вона зізнається, що під час роботи над романом безоглядно закохалася в своїх героїв і їх чуттєві і хвилюючі відносини, і сподівається, що читачі випробують ті ж почуття.

       

Читайте нас на FacebookInstagramTwitterTelegram

Двіться на YouTube.


Каталог