Стрім-сервіс Disney випустить серіали з Локі і Червоною Відьмою
20.09.2018

      Disney готується запустити у виробництво кілька міні-серіалів з персонажами кіновсесвіту Marvel. Кожен серіал буде довжиною від шести до восьми епізодів, а прем'єра їх відбудеться на цифровій платформі Disney, робота якої почнеться в 2019 році.

      Які саме персонажі Marvel відправляться на телеекрани, не уточнюється, але серед них, безумовно, будуть Локі та Червона Відьма. Відповідно до джерел, в серіалах точно не буде героїв, які вже отримали власні сольні фільми (Залізна людина, Капітан Америка, Людина-мураха).

      Разом з тим очікується, що актори з повнометражних екранізацій повернуться в знайомих ролях, тому глядачі зможуть знову побачити Тома Хіддлстон з золотими рогами.

      Серіали знаходяться на ранній стадії розробки, і у них поки відсутні сценаристи або будь-які подробиці сюжету. За виробництво нових серіалів відповідають студія Marvel і продюсер всього кіновсесвіту Кевін Файгі.

      Зараз Disney активно працює над розвитком майбутнього стрім-сервісу, здатного потягатися з Netflix. Студія вже вклалася в кілька дорогих проектів. Крім міні-серіалів Marvel, в розробці знаходяться ігровий серіал по «Зоряним війнам» від Джона Фавро (з бюджетом в 100 млн доларів) і ремейк «Леді і Бурлаки».

      Marvel і Disney поки ніяк не прокоментували нову інформацію.

 

      Раніше ми також писали про те, що робота над фільмом «Вартові Галактики 3» припинена через нещодавнє звільнення Джеймса Ганна з поста режисера.

 

Читайте нас на FacebookInstagramTwitter та у Telegram

Дивіться на YouTube.


Каталог