«Крижаний дракон» Джорджа Мартіна стане мультфільмом
26.05.2018

      Як повідомило видання Deadline, анімаційний підрозділ кінокомпанії «Warner Bros.» - «Warner Animation Group» - приступить до нової екранізації по книзі Джорджа Мартіна. Цього разу з дитячого фентезі «Крижаний дракон», яке було вперше опубліковано в 1980 році, збираються зробити повнометражний фільм. Ця адаптація стане першою для письменника в сегменті сімейних фільмів. Сам автор виступає в якості продюсера.

      За словами письменника, цей роман і відповідно проект ніяк не пов'язані з сагою «Пісня льоду і полум'я» і «Грою престолів». У центрі оповідання - дівчина Адара і крижаний дракон, з яким вона подружилася після смерті матері. Про цю істоту складають легенди, люди її бояться - коли він пролітає в небі, то все замерзає і земля вкривається кригою. Однак головну героїню не лякають ці розповіді, адже вона сама народилася взимку, під час сильних морозів. Вона продовжує дружити з крижаним драконом, що захищає дівчину від вогнедишних драконів, нападників на її місто.

      За інформацією видання, виконавчим продюсером анімаційної картини виступить Вінс Джерардіс, який працює над серіалом «Гра престолів». Керівники анімаційної групи Еллісон Абат і Кріс Ліхі стежать за проектом студії. Терміни виходу мультфільму на екрани поки не повідомляли.

 

Читайте нас також на FacebookInstagramTwitter та у Telegram

Дивіться на YouTube.

 


Каталог