Kyiv Comic Con
03.05.2018

      Вже встигли засумувати за коміксами після Війни Нескінченності? Бажаєте трішки фантастики посеред звичних буднів? Тоді цей захід саме для вас! Kyiv Comic Con відбудеться 19 — 20 травня 2018 року. Kyiv Comic Con – головна українська конвенція популярної культури, що відбуватиметься в Києві вже вчетверте. На фестивалі проходять презентації нових фільмів, ігор та коміксів. В програмі традиційно присутні зустрічі із письменниками-фантастами, конкурси косплею та інше.

Фото сайту: comiccon.kiev.ua

      У зоні настолок Kyiv Comic Con клуб Kyiv Legacy запрошує всіх познайомитися з Fantasy Battle The 9 Age, Warhammer 40k, Warmachine і Verge of Wars. Також організатори запрошують на лекцію літературознавиці та журналістки Ірини Борисюк «Свій, чужий, інший в епопеї Джорджа Мартіна" Пісня льоду і полум'я», яка відбудеться на Kyiv Comic Con.

Фото сайту: comiccon.kiev.ua

      Під час фестивалю відбудеться зустріч з Наталею Щербою - талановитої сучасною письменницею, книги якої люблять читати діти з України, Росії, Польщі, Чехії та інших країн. У всіх шанувальників буде унікальна можливість задати питання по улюблених фентезі-серіях «Часодії» і «Лунастри», дізнатися цікаві факти про письменницю і про створення улюбленої історії, взяти участь в розіграші унікальних подарунків.

Фото сайту: comiccon.kiev.ua

 

      Відбудеться майстер-клас «Мистецтво у віртуальній реальності». Художники віртуальної реальності Мирон і Тая розкажуть і покажуть можливості, які віртуальна реальність відкриває перед усіма творцями образотворчого мистецтва. У VR відсутні обмеження, крім одного - власної фантазії. Крім того, на вас чекає гумористичне фентезі "Три Руни", а також містично-окультна новела "Blessed Sons".

Фото сайту: comiccon.kiev.ua

      На Kyiv Comic Con лекцію проведе Олександра Рубан, режисер анімаційного фільму "Мавка. Лісова пісня". Вона розповість про роботу над мультфільмом, етапах його виробництва, особливості створення персонажів і їх характерах.

Фото сайту: comiccon.kiev.ua

      Це лише мала частина того, що очікує на відвідувачів фестивалю. Ознакомитись з додатковою інформацією та придбати квитки можна на офіційному сайті.

 

Читайте нас також на FacebookInstagramTwitter та у Telegram

Дивіться на YouTube.


Каталог