Нові комікси від Fireclaw!
02.12.2017

      Тема коміксів останнім часом міцно утримує перші позиції популярності. Численні екранізації тільки підігрівають до них інтерес. Проте, крім головних гравців ринку, є й інші, не менш цікаві історії, що заслуговують на увагу. Отож, поки весь світ очікує на вихід чергового фільму про Месників, пропонуємо звернути увагу на кілька достойних екземплярів.

 

EARTHBORN - Моторошне пробудження (12+)

      Це історія про космічну подорож, у яку відправляється корабель із Землі. Його ціль – пошук нових планет для колонізації. На його борту – команда людей, занурених у сон в гібернаційних капсулах. Проте корабель знаходить вороже налаштована раса інопланетян, котра бачить у ньому лише цінний метал. Вони відправляють своїх роботів-збирачів, котрі негайно починають шматувати корабель, що призводить до руйнування гібернаційних капсул та смерті майже усіх пасажирів. Кільком із них все ж вдається вижити, і вони відправляються на пошуки відповідей, не підозрюючи про небезпеку, що наближається.

 

ORLANDO - Ронсевальська ущелина (12+)

      Орландо – паладин світла. І герой. З початком війни він змушений приєднатися до війська та брати участь у кривавих битвах. На шляху йому зустрінуться смерть і порятунок, кохання втрачене і знайдене знову, зрада і вірність, магічна зброя і подарунки богів, а також вчинки, гідні нагород та прославлянь.

 

CALL ME KATE - Ромео та Джульєта (16+)

      Місце дії цього коміксу – альтернативний всесвіт Вікторіанської епохи. В ньому можна зустріти зомбі, перевертнів та злих духів. Тут відбуваються гонитви за вампірами, переслідують невідомі жахіття, та бродять монстри із давніх легенд. Смерть тому, хто наважиться кинути виклик ночі.

      Це історія шекспірівських Ромео та Джульєтти, що розгортається вже після їхньої смерті…

 

 

NOHALIA - Дотик мани (16+)

      Нохалія – це місце, де можна зіткнутись зі справжніми демонами. Вони тут – найбільша загроза, єдиним порятунком від якої, є магія. Проникаючи у людську свідомість, беруть її під контроль та змушують людей вдаватись до жахливих злочинів. Чинити їм опір здатні лише обрані – синелекти, що володіють силою. Один з них – Еод. Отримавши магічні здібності від дотику крихітного зернятка мани, він вчиться керувати небезпечним та складним мистецтвом магії. Та чим в результаті для нього стане цей дар -  прокляттям, чи благословенням?

 


Каталог