Комікси "ІРБІС" - захоплююча мандрівка світом книг!
23.12.2017

 

     Комікси та графічні романи – це неймовірно цікавий та ефективний спосіб пізнання нового та корисного. «Краще один раз побачити, ніж сто раз почути» - говорить всім відоме прислів’я. «Краще один раз побачити, ніж сто раз прочитати» - так вважають любителі коміксів та графічних новел. Комікси неймовірно розвивають у дітей уяву, покращуючи вміння дітей читати та розвиваючи бажання читати більше! Сьогодні ми хочемо познайомити вас з захоплюючими коміксами від видавництва "Ірбіс".

 

    "Джеронімо Стілтон" - це відомий комікс про видатних історичних особистостей та важливі історичні події. Це комікс, який з задоволенням читатимуть ваші діти та пізнаватимуть неймовірні історії нашого, тепер уже маленького світу.

 

 

   "Король Смурф" - це історія про те, як одного разу Татові Смурфу довелося полишити Смурфидол на кілька днів у своїх справах. Та хто буде головним на час його відсутності? Після початкових непорозумінь усі погодилися, що це питання слід вирішити в демократичний спосіб — шляхом загальних виборів. От тільки народний обранець виявився не схильним до демократичного стилю правління. Смурфики поділилися на два непримиренні табори. Назріває громадянська війна…

 

  

     У коміксі "Володимир, князь київський" пропонуємо в цікавій формі — у форматі графічного роману — ознайомитися з життям людини, яка провела одні з найуспішніших реформ на українській землі, зрозуміти неординарність та внутрішні переживання цієї доленосної особистості.

 

   Якщо ви прагнете заохотити дитину до читання, то вам стануть у нагоді комікси від видавництва "Ірбіс". Захоплюючі сюжети, знайомі герої з улюблених мультфільмів та відомимі  українські  герої - це все ви знайдете, відкривши для себе цей неймовірний світ коміксів! Тож пошвидше обирайте книгу до власного смаку та вирушайте у захоплюючу подорож її яскравими сторінками !

 


Каталог