Виконавець ролі Короля Ночі розповів про головну битву «Гри престолів»
10.12.2018

     Володимир Фурдик, який грає в «Грі престолів» зловісного Короля Ночі, зустрівся з фанатами в Угорщині і розкрив, коли глядачі побачать масштабну битву між арміями людей і Білих ходоків. За словами актора, бій відбудеться в третьому епізоді, тобто вже на половині шестисерійного сезону.

      «У третій серії останнього сезону буде битва, яка за задумом авторів повинна стати для телебачення історичним моментом», - заявив Фурдик. - Битва триватиме майже весь епізод, займе приблизно годину».

      Про те, що у восьмому сезоні «Гри престолів» глядачів чекає масштабна бойова сцена, стало відомо в квітні. Тоді з'явилася інформація, що тільки на зйомки якоїсь битви у творців пішло 11 тижнів. І це не рахуючи часу, витраченого на постпродакшен.

      В одному з інтерв'ю Софі Тернер розповіла, що за кількістю смертей восьмий сезон значно перевершує всі минулі сезони разом узяті. Пітер Дінклейдж вважає, що бій у восьмому сезоні повністю затьмарить Битву Бастардів.

      Заключний сезон почнеться в Вінтерфеллі. Туди прибувають Дейнеріс та її армія. Головним завданням героїв стане битва з армією мертвих, що йде з Півночі. Підсумок цієї битви вирішить долю всього Вестеросу.

      Прем'єра восьмого сезону «Гри престолів» відбудеться в квітні 2019 року.

 

Читайте нас на FacebookInstagramTwitterTelegram

Дивіться на YouTube.


Каталог